اصول صحیح تغذیه (پاورپوینت)
فرمت فایل دانلودی: .ppt
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد اسلاید: 71 (قابل ویرایش و آماده ارائه درسی)
حجم فایل: 1325 کیلوبایت
قیمت: 5450 تومان
بخشی از فایل:
اسلاید 1: غذا چیست؟
به مواد جامد و مایعی اطلاق میشود که بعد از مصرف:
حس گرسنگی را برطرف نماید.
انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند.
قادر به تامین مواد اولیه جهت رشد و نمو باشد.
قادر به ترمیم بافتها باشد.
قادر به تنظیم درجه حرارت بدن باشد.
قادر به تنظیم فعل و انفعالات بیوشیمیایی باشد.
فعالیت مناسب فرد را تضمین کند.
نیازهای روانی فرد را تامین کند.
اسلاید 2: ماده مغذی چیست؟
غذاها از دو دسته مواد مغذی تشکیل شده است:
الف- درشت مغذیها (کربوهیدرات، چربی، پروتئین)
ب- ریز مغذیها (مواد معدنی، ویتامینها)
اصل تنوع و تعادل تغذیهای:
کلیه مواد مغذی برای سلامت بدن لازم است و هیچ ماده مغذی را نمیتوان جانشین ماده مغذی دیگری کرد.
بعلاوه، هیچ ماده مغذی را نباید بیشتر یا کمتر از مورد نیاز، مصرف کرد.
کم یا زیاد مصرف کردن مواد مغذی، فرد را با عوارض کمبود یا زیادیِ آن ماده مغذی مواجه میسازد.
اسلاید 3: الگوی تغذیهای صحیح چیست؟
الگوی تغذیهای صحیح، الگویی است که متعادل و متنوع بوده، بتواند کلیه مواد مغذی مورد نیاز را تامین کند و...